uusi palloiluhalli

uusi palloiluhalli

Kupittaan uusi palloiluhalli

Kävimme viikonloppuna tutustumassa uuteen halliin ja lentopallon suomen cup loppuottelu fiiliksiin. Suosittelemme tutustumaan halliin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Todella hienoa että ollaan saatu uusi upea halli käyttöön ja koeponnistettua näinkin isolla tapahtumalla.

Palloiluhallin pääkäyttäjälajit ovat futsal, koripallo, käsipallo, lentopallo, salibandy, sulkapallo ja voimistelu. Harjoituskäytössä on kolme täysmittaista (n. 22 metriä x 42 metriä) kenttää, jotka ovat erotettavissa toisistaan väliverholla.

Pelejä tai tapahtumia voidaan järjestää:

pääkentällä (n. 2700 katsojapaikkaa)
2/3 pelikentällä (n. 1200–1700 katsojapaikkaa)
tai yhdellä kentällä (n. 100 katsojapaikkaa).

“Kahvilat kentän joka kulmassa ja sekä toimivat leveät käytävät sekä toimivat wc-tilat”

Hallin liikunta-alue on päällystetty parketilla ja kolmesta kentästä kaksi on päällystetty synteettisellä urheilumatolla. Hallissa on 12 pukuhuonetta ja n. 190 m2:n oheisharjoittelutila, jota hallissa harjoittelevat seurat voivat varata. Tilassa on mm. kolme painonnostolavaa ja vapaata tilaa muulle oheisharjoittelulle.

Käyntiosoite:
Lemminkäisenkatu 32 a, 20520 Turku

Katso kooste:

Comments are closed.