Yritysvideot lennosta

Yritysvideot lennosta

Heippa

…niin se aika lentää, kun on mukavaa. Kevät kausi on pyörähtänyt oikein vauhdilla käyntiin. On tapahtumaa, kuvauksia promoja ja ennenkaikkea painotöitä, esitteistä tarroihin.

Uusi kätevä ominaisuus sivuilla on taeggie sovellus joka kokoaa kaikki SOME-kanavat yhteen ja voit yhdellä sivulla nähdä koko sisällön tuottannon mitä omat kanavat ja #pilvilinnantalonmies pitää sisällään linkki

Yhtenä mukavana asiana on koettu nopeat yritysesittelyt, lokaation näyttäminen ilmasta käsin antaa erilaisen ja erottuvan kuvan. Tämä on usein ollut kimmoke ottaa helpommin yhteyttä yritykseen kun "naama -ja sijainti" on tuttu. Ohessa kuulumiset motonet kaarinan korjaamon avajaisista, ja tietysti yrittäjän terveiset.

Parasta torstaita

– mediamaakari –

 

 

Comments are closed.