VGN2018

VGN2018

MEDIATIEDOTE            12.5.2018

Helteinen Vesivehmaan Grand National -tapahtuma 
ylitti kävijämäärä odotukset

 

Järjestyksessään toinen VGN18 järjestettiin tänä vuonna perinteeksi rakentuvana ajankohtana helatorstain jälkeisenä perjantaina sekä lauantaina. Järjestelyistä vastasivat Nordic Sport Events Oy ja Salpauselän Moottorikerho. Vesivehmaan Grand National tapahtuma oli tämän vuoden toistaiseksi suurin moottoripyörä kilpailu. Tapahtuma kuuluu Nordic Sport Event Oy:n vuosittaisiin tapahtumakonsepteihin.

Kilpailunreitti noudatteli viimevuotista kaavaa suurimmaksi osaksi ja reitti kesti kuljettajamäärän erinomaisesti.  Rataan oli tehty muutamia muutoksia viimevuoden kilpailijoiden palautteen pohjalta. Todella lämmin sää toi kilpailijoille omat haasteensa pitkäkestoiseen kilpailuun.

– Kilpailujärjestelyt ja rata mahdollistaisivat jopa kolminkertaisen kuljettajamäärän. 
Toivomme, että tulevaisuudessa tapahtuma kasvaa entisestään, toteaa kilpailunjohtaja Jakke Ojala. 

Kilpailijoita tämän vuoden Vesivehmaan Grand National – kilpailu keräsi lähes 600. Kilpailijoita osallistui kuudesta eri maasta mm. Ruotsista ja Norjasta. Kaukaisin saapui Moskovasta saakka. Tapahtuma sai myös katsojat hyvin liikkeelle, kilpailua seurattiin reitin varrella ja tapahtuma-alueella runsain joukoin.

Vesivehmaan Grand National -tapahtuman järjestelyt saivat kiitosta osallistujilta. Onnistuneet järjestelyt ovat vaatineet laajaa yhteistyötä monien eri tahojen kesken. Nordic Sport Events Oy haluaa kiittää erityisesti Salpausselän Moottorikerhoa ja ja runsaslukuista jäsenistöä, jotka toimivat talkootehtävissä, Pelicans organisaatiota, Asikkalan kuntaa, maanomistajia ja Vesivehmaan lentokentän henkilöstöä erittäin joustavasta yhteistyöstä. 
– Kiitokset kuuluvat myös kaikille yhteistyökumppaneille, jotka ovat olleet mukana mahdollistamassa tapahtuman järjestelyjä. Erityiskiitos sadoille SsMK.n talkoolaisille, joiden upean voimannäytteen ansiosta tämäkin tapahtuma sai ansaitsemansa puitteet, painottaa tapahtuman promoottori Juuso Pulliainen. 


Tsekkaa aftermovie ja ota yhteyttä jos voin olla avuksi myös sun tapahtumissa. 

– mediamaakari –

KATSO VIDEO LINKISTÄ

Comments are closed.